30/03/2023

Bosnian Community Council NSW Australia

Vijeće Bosanske zajednice Novog Južnog Welsa

STRAHOVITO NEVRIJEME POGODILO HRVATSKU: Gradske ulice i trgovi na Hvaru pod vodom, zamutilo se i more od silnih bujica

1 min read

Ogromna količina kiše danas je u kratko vrijeme potopila hvarske ulice i trgove, izazvala odrone, poplavila i neke objekte. Kako javlja Dalmacija Danas, more je zbog bujica u Hvaru poprimilo smeđu boju.

U samo sat vremena u gradu Hvaru palo je 90 litara kiše po kvadratnom metru, a posljednja 24 sata preko 120 litara, što je više od prosječne količine padavina koja padne u novembru.

“Imamo dosta problema s oborinskim vodama. Garaže nam plivaju, sve je puno vode. Pumpamo bez prestanka, a kiša ne prestaje. Problem je i to što su telefoni u kvaru, obavijestili smo i policiju o tome”, kazao je za Dalmaciju Danas zapovjednik DVD-a Hvar Nikola Škare.

Osim obilnih padavina, u Hvaru je problem jako grmljavinsko nevrijeme zbog čega je stradalo dosta elektronike.

7 thoughts on “STRAHOVITO NEVRIJEME POGODILO HRVATSKU: Gradske ulice i trgovi na Hvaru pod vodom, zamutilo se i more od silnih bujica

  1. 988934 958491If you are needing to produce alteration in an individuals llife, during i would say the Are usually Bodyweight peeling off pounds training course are a wide path inside the direction of gaining any search. la weight loss 227787

  2. Hey there! I could have sworn I’ve been to this blog before but after checking through some of the post I realized it’s new to me. Anyhow, I’m definitely happy I found it and I’ll be bookmarking and checking back often!

  3. Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across. It extremely helps make reading your blog significantly easier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.