30/03/2023

Bosnian Community Council NSW Australia

Vijeće Bosanske zajednice Novog Južnog Welsa

Ovo je Dodikov kraj! – Magazinović: Spreman je i na rat, pljunuo je u lice i Americi i Evropi

2 min read

Saša Magazinović, državni poslanik SDP -a, kazao je, komentirajući sjednicu NSRS-a, da je ovo Dodikov kraj.

– Danas je Dodik napravio veliki korak ka svom kraju. Kukavički, skrivajući se iza poslanika poslao je poruku da neće birati sredstva da sebe i svoju kriminalnu okolinu spasi procesuiranja do te mjere da je spreman i na rat što su prepoznali i jasno adresirali iz opozicije. Danas je taj isti Dodik još jednom pljunuo u lice i Americi i Evropi koji su nam još jučer objašnjavali da se sa takvim tipovima problemi trebaju rješavati civilizirano dijalogom, kazao je Magazinović za Avaz.

Ističe kako se nada da “smo nakon ovoga, shvatili sa kim imamo posla”.

– Nadam se da smo bar nakon ovoga svi zajedno, kako međunarodna zajednica, tako i neki domaći nepopravljivi optimisti, shvatili sa kim imamo posla i da ćemo svi uraditi svoj dio posla da zaštitimo pravni poredak, ali i građane čijim životima bi neki branili svoj kriminal – rekao je Magazinović.

Povod je ovo, naglasio je, da ponovimo stav da je rak rana ovog društva pravosudni sistem koji da je radio, akteri antiustavnog djelovanja bi davno bili uhapšeni

– U pravosuđu je i najveći problem i najbolje rješenje. Ukoliko u narednih nekoliko dana ne uslijedi adekvatna reakcija Tužilaštva BiH na državni udar u režiji Milorada Dodika i SNSD, to znači da su saučesnici u tom krivičnom djelu za koje će kad tad svi odgovorni biti procesuirani – rekao je Magazinović.

102 thoughts on “Ovo je Dodikov kraj! – Magazinović: Spreman je i na rat, pljunuo je u lice i Americi i Evropi

  1. 971613 277861Id have to talk to you here. Which isnt something Which i do! I really like to reading a post that need to get individuals to believe. Also, thank you for permitting me to comment! 276107

  2. I am very happy to read this. This is the type of manual that needs to be given and not the random misinformation that is at the other blogs. Appreciate your sharing this best doc.

  3. The core of your writing whilst appearing agreeable originally, did not settle well with me personally after some time. Somewhere throughout the sentences you were able to make me a believer but only for a short while. I nevertheless have a problem with your leaps in assumptions and one would do nicely to fill in all those breaks. When you actually can accomplish that, I could undoubtedly end up being amazed.

  4. It’s really a nice and useful piece of info. I am glad that you shared this useful information with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.