22/03/2023

Bosnian Community Council NSW Australia

Vijeće Bosanske zajednice Novog Južnog Welsa

Otkrivamo ko je odgovoran za incident sa zastavom Srbije na graničnom prijelazu kod Bijeljine

1 min read

Granična policija Bosne i Hercegovine direktno je odgovorna za težak incident koji se danas desio na graničnom prijelazu Pavlovića most kod Bijeljine gdje je na bh. strani izvješena zastava Srbije.Kako portal Klix.ba saznaje za ovaj težak incident odgovorna je službena osoba, odnosno Milisav Aščerić, komandir Jedinice Granične policije BiH na tom prijelazu.

Aščerić važi za miljenika pomoćnika direktora Granične policije BiH Dragana Kulića te se zbog toga ne mora brinuti za disciplinsku odgovornost u ovom slučaju.

“Da je to tako dokazuje činjenica da je Aščeriću Kulić prošli mjesec isposlovao novčanu nagradu, istovremeno dok se protiv njega sprovodi postupak provjera unutrašnje kontrole po prijavi za mobing koju je podnijela policijska službenica iz njegove jedinice”, kazao je izvor našeg portala.

131 thoughts on “Otkrivamo ko je odgovoran za incident sa zastavom Srbije na graničnom prijelazu kod Bijeljine

  1. F*ckin’ awesome things here. I’m very happy to see your article. Thank you a lot and i’m taking a look ahead to contact you. Will you please drop me a mail?

  2. Pingback: bahis siteleri
  3. I’ve been absent for a while, but now I remember why I used to love this web site. Thank you, I will try and check back more frequently. How frequently you update your web site?

  4. Pingback: 1geographic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.